duminică, septembrie 06, 2009

ziua ariciului tripat foc

sambata 12:27 PM, ariciul tripat foc doarme linistit dupa o lunga noapte de nazbatii prin padure. POC POC !! se aud batai in usa, strigate, scoala-te !!!...intra viezurele buzna-n camera:
"ba, trezeste-te, mergem la ghiol sa facem o baie"
ariciul tripat foc nu avea neam chef de viezure si de propunerile lui idioate, asa ca-i da cu insecticid anti viezure.
14:20 PM: atp primeste un telefon dubios de la leu care-i propune sa mearga impreuna cu familia lui la concursu' de giboni. pe drum, eroii nostri gasesc niste ierburi la poalele unui copac cam de vreo 4-5 metri, storc niste seva dintr-altul si pornesc spre concursu' de propriu-zis.
flick flack flock, vine seara, plictiseala mare, hai inapoi in padure.
atp iese afara si da de cal, de urs si de viezure. acestia 3 cu un plan diabolic, bine pus la cale (ca locomotiva) reusesc sa-l convinga pe atp sa mearga la concertul de hiene in calduri. ce avea sa se intample, nimeni nu stia. pe drum, cei 4, se intalnesc cu gazela si mamutu (f). unul dintre personaje ii era foarte "drag" atp asa ca acesta a inceput sa protesteze bagandu-si pula.
hopa sus si da-i spre acea localitate care te muieste la persoana a II-a plural.
pe drum, calul se adapa prea mult si-o ia razna, reusind sa provoace pagube minore ariciului tripat foc.
concert scurt, hienele erau alergate de hingheri hidosi aka ploaia.
intorsi in padure, cei 6 fantastici (ca unu era in concediu), se gandesc sa repare pagubele minore si se decid sa caute prin padure obiectul cu nume de cod "capacul". dupa 2 ore de invarteli, se-ntampla faptu', bajetii reusind sa aspire tot.
05:15 AM: ajuns finalmente acasa, ariciu' tripat foc, regreta mini aventura.


romania - franta 1-1

dupa ce s-au aparat mai eroic ca mana de oameni a lui mircea in fata ostirii sultanului, elevii lui razvan au reusit sa-i bage-n sedinta pe francezi.
noi oricum eram la mai mare distanta de calificare decat un maratonist schiop, dar am avut bulan deoarece gainile galice au marcat pentru toata lumea.
70-30, asta a fost posesia. cu regina (mutu) absenta, regele (coman) a fost aparat foarte bine de acesti cai nebuni care au tinut piept ca adevarate turnuri tunurilor franceze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu