vineri, decembrie 03, 2010

c-o medie tipica

Campionatul de table: nea’ Ion de Rebreanu isi anunta retragerea din cauza pierderii intregului pamant. Singura tabla care i-a mai ramas o are la gat si zice cam asa. Numele meu e Djudjuc Simpanticul si apartin spitalului nou, sectia psihiatrie expermentala.
Asociatia Dinozaurul il roaga pe nea Vasile aka Bhudda sa nu mai „mediteze” pe el ca da numai duble si a lasat toti vecinii fara bastoane si proteze.
Madam Pisvine de la 2 este rugata sa ude florile cu altceva decat ea insasi.
Doamna Bucur va declara: au intrat in casa, au luat garnitura de butelie si doua batoane de salam. In privinta violului, ma uitam la 9 saptamani si jumatate, deci orice e posibil. Sotul este furios: o sa se uite la aviatorul de'acum incolo c'o zbor din apartament.
Mos Costicla Secolistu, asociatia are o mare rugaminte la dvs, renuntati la regimul artilerie vin-bean, avem nenumeroase plangeri in privinta scaparilor de gaze. Bagati toti vecinii in sperieti. Domnul Sperieti este nelamurit in legatura cu numarul de persoane pe care trebuie sa'l treaca la intretinere.
In atentia tanarului de la unu care rupe flori in speranta ruperii floarei virginei de la altu: vezi ca s'ar putea sa se ofileasca.
Schimb garsoniera confort zero (deloc) cu vila minimum 2 etaje cu vederi de la mare (nu a noastra) preferabil demnitar sau fotbalist, am auzit ca sunt buni negociatori.
Vand cobra '76 verde cu negru, lungime 4,15 m, consum redus. Prefera soarecii...cu tot cu biblioteca.
Culturist, caut partener pentru trip amsterdam. (0722gunter)
Estetician, asigur schimbarea la fata; Jesus lookalike pentru 99 de marci si'o sticla de schnapps. Accept si evrei, fie.
Vand loc de veci in ghencea, tribuna 0, vedere catre stana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu