joi, iulie 23, 2009

"mi'am pierdut ideea in timp ce ma gandeam la ea"

la dracu, nu-mi amintesc nicio idee geniala de-aseara. si-am tot zis ca-mi iau spy cam. maa si erau atateaaa !!
mi-am dat seama ca am niste prieteni foarte ciudati (sau macar cu parinti ciudati) cand m-am uitat in lista de messenger si am vazut pe multi ii cheama "dan dan, george george" sau "lori loredana ".
acum lasand pedanteria la o parte, vroiam sa zic ca e o raritate pentru un ciutan in ziua de azi sa aiba un nume romanesc. ei sunt marco, raul sau mai grotesc...rafaela. "ba parinti, voi chiar ca va doriti copii tampiti"
pai unde e ma alinuta (nu sari cu bancuri, e un nume normal) ? unde mortii mei e bogdanel ? azi dai peste micuta ines si peste fabrizio care are 4 ani si inca nu poate sa-si pornunte numele.
cine-i de vina ? pai daca tati-i cu fotbalu', e clar. daca nu, mami cea cu buze siliconate care citeste cosmonautii in voga sau alte adevarate biblii feminine poarta responsabilitatea numelui, la fel de bine cum poarta poseta full accesorizata tip bond...pitzi bond.
ma gandesc c-ar fi o conspiratie (eu cred ca e o conspiratie in orice.....si este va zic io) a..aa aaa cuiva. ca (k), peste 10 ani sa ne integram mai bine printre straini. n-o sa mai stea laura langa michelle la coada la gogosi spatiale, o sa fie larisa. sa vezi atunci ce i se-ntareste inelul francezului.
atat, n-am outro ca ma grabesc sa plec
si nici morala, poti sa-i zici banc sec

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu