marți, iulie 21, 2009

"A stumble may prevent a fall"

















si fin'ca nu era de ajuns ca mai toata lumea petrece prea mult timp in fata calculatorului, am gasit si remediul pentru acele seri lungi linistitoare cand iti ingropi tastatura-n scrum si bucatele mici de Schogetten (a se citi ungureste, c-asa vreau eu) si iti ciuruiesti stomacul cu smoala ursilor polari. se numeste StumbleUpon si este un toolbar. acu' nu te speria, nu e una din barele alea cu multe reclame pop up'uri pornakis si alte cacaturi. nu. asta nu te deranjeaza cu nimic, iti este doar alaturi atunci cand vrei s-o folosesti.
cum sta treaba ? pai foarte simplu, se intra pe site, se ia toolbaru', se lasa la download cateva secunde, apoi se instaleaza la foc mare. se adauga una bucata profil evident cu mail valabil, dupa care se aleg domeniile (dupa gust). se serveste intai cald, ca doar esti curios si apoi rece cand iti aduci aminte de el.
ok, si ce face ? deschizi browserul (asta fiind chestia aia cu care vezi iutub haifaiv si alte cacaturi) si apesi STUMBLE. o sa-ti deschida automat pagini din domeniile selectate anterior. tot felul de lucruri interesante in functie de ce ai bifat tu.
www.stumbleupon.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu